SOON SKIBSHANDLERI AS
Storgata 30
1555 Son

Organisasjonsnummer
915 376 673

Sikkerhet

Sikkerhet ombord er viktig. I vår sikkerhetsavdeling har vi det meste innen sikkerhetsutstyr. 

Vi tilbyr gratis sjekk av oppblåsbare redningsvester.

Crewfit 165N

Crewfit er en automatisk oppblåsbar redningsvest som gir en trygg, ren, komfortabel og rimelig løsning for vanlig fritidsbruk på seil- og motorbåter.
Crewsaver har brukt sin kunnskap og erfaring gjennom 30 år sammen med den nye 3D teknologi en. Resultatet er en vest med avanserte og viktige sikkerhetsfunksjoner kombinert med en unik design og passform. 


 

275N versjon av Spinlock Deckvest med UML Pro-Sensor utløser. 

Lett og komfortabel fullutrustet redningsvest for aktivt bruk over lange perioder og under tøffe forhold. Deckvest er godkjent etter standard ISO12402, som for aller første gang harmoniserer internasjonale standarder for kvalitet, design, produksjon og bruk av redningsvester. Ultimat komfort og full bevegelsesfrihet selv ved langvarig aktiv bruk. Lett å feste selv i dårlig vær, om natten eller når båten er underbemannet. Unikt system for rask og sikker tilpassning av passform.

Regatta Soft Elias

Regatta Soft er en testvinnende redningsvest som er komfortabel for barnet både stående og sittende. Vesten har gode snu- og flyteegenskaper og har en fluoriserende gulfarge som sikrer god synlighet. 
Eliasvestene er et samarbeid mellom Regatta og Redningsselskapet.