top of page

Fra hjemmesiden til Son Gjestehavn:

Son er en sommeridyll med yrende liv og mange aktivitetstilbud for store og små. Vi kan by på en rekke serveringssteder, forretninger og gallerier. Kort vei til fine turområder og badestrender.

 

Son Gjestehavn eies og drives av Vestby kommune. Her tilbys båtturistene en rekke bekvemmeligheter i en trygg og moderne havn. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv familiehavn. Våre gjestebrygger ligger sentralt, fritt for biltrafikk og i gangavstand til alle fasiliteter. I vårt moderne serviceanlegg finner du toaletter, garderober med dusjer og hårfønere, stellerom for bleieskift, vaskemaskiner og tørketrommler, samt den populære “bytt en bok” hylla. Dagens værmelding ved inngangen. På betalingsautomatens kvitteringsdel står kode til døgnåpent serviceanlegg, trådløst internett og havnas septiktømmestasjon.
 

Vi ser på tilbakemelding fra våre gjester som konstruktive innspill og lover å behandle dem seriøst. Gjestehavna har normalt kapasitet til ca 100-120 båter etter nåværende båtstørrelser. Under blant annet Hollænderseilasen setter vi inn tiltak for å få plass til flere. Det meste er mulig med god planlegging, godt samarbeid og fendring…
 

Om gjestehavna ser “full” ut, vennligst ring 64 95 87 38 så vil vi forsøke å hjelpe deg til en ledig plass.

bottom of page