SOON SKIBSHANDLERI AS
Storgata 30
1555 Son

Organisasjonsnummer
915 376 673

Tauverk

Vi fører tauverk fra Robline og dlkvaldfkbmdaøflbmadølfbmøsdflmbøFln,ØLGFH

Fortøyningspakke i bøtte

Komplett fortøyningspakke fra Robline i en praktisk bøtte. Består av diverse lengder med flettet polyester/polypropylen line i velkjent Roblinekvalitet. 

Inneholder (Prod.1031240/1):
- 4 x 4 m med øyespleis
- 2 x 10 m med øyespleis 
Inneholder (Prod.1031242/3):
- 4 x 6 m med øyespleis
- 2 x 10 m med øyespleis 

Rapallo 3-slått fortøyning

Rapallo utmerker seg med sine utmerkede strekkegenskaper, høye slitestyrke og høyest mulig UV-bestandighet. Det er derfor ikke overraskende at det opp gjennom tiden har blitt en klassiker blant fortøynings- og ankringstau. 

Tekniske data: Rapallo er et treslått fortøyningstau av høy kvalitet. Rapallo er et synketau produsert i polyester og meget lett og spleise. 

Rio flettet fortøyningstau

Kinkfritt fortøyningstau for den som setter pris på et meget godt tauverk. 

Rio finnes i en rekke diametre og farger og utmerker seg med sin enorme slitestyrke og fremragende grep. Rio imponerer også med sin høye bruddstyrke, UV-bestandighet og gode spleisbarhet. 

 

Admiral 7000

De utmerkede egenskapene til materialene i polyesterstrømpen og S.Y.I.S.-impregneringen av den robuste Dyneema SK78 kjernen i Admiral Dyneema bidrar til redusert slitasje. Admiral Dyneema er egnet for alle fall, akterstag og spinnakerbraser. 

Tekniske data: Den 32-tråders polyesterstrømpen og S.Y.I.S.-impregneringen gjør Admiral Dyneema svært slitesterk. I tillegg sikrer S.Y.I.S.-impregneringen at Admiral Dyneema kan strippes og at den 12-flettede kjernen av Dyneema SK78 er beskyttet mot slitasje. 

Sirius 300

Polyestertau med usedvanlig gode tekniske egenskaper 

Vår suksess viser at vi har rett. Let så lenge du vil, men du finner ikke et PES-tau med en lengre suksesshistorie enn vårt Sirius 300. Dette flerbrukstauet passer til bruk som fall, skjøte eller trimline, og fyller en egen nisje i markedet.
Hovedegenskapene til dette tauet er utmerket slitestyrke på grunn av den flettede 32-tråders strømpen og lite strekk. I kjernen brukes det PES-fibre av beste kvalitet, noe som passer meget godt inn i det perfekte inntrykket tauet gir.